Welkom op de website van Woongroep Castellum te Amersfoort.

Wij zijn een woongroep voor senioren vanaf 55 jaar. De woongroep is gevestigd in een markant, kubusvormig gebouw van architect Leo Heijdenrijk in Mondriaan kleuren. Het ligt in de wijk Kattenbroek aan de noordkant van Amersfoort. Castellum grenst aan het stadspark Schothorst en heeft uitzicht op de grote vijver. Het is tien minuten lopen naar het winkelcentrum Emiclaer en niet meer dan vijf minuten naar de bushalte. Tevens is de historische en gezellige binnenstad van Amersfoort binnen 15 fietsminuten bereikbaar.

Ideaal wonen als je van vrijheid, activiteiten, ruimte en een schitterend uitzicht houdt.

Het is een levendige omgeving, altijd wat te zien, zoals prachtige zonsopgang of zonsondergang, afhankelijke aan welke kant je woont. Of de Hooglandse dagen, die op het grote grasveld voor onze deur worden gehouden.

In 2018 zet de woongroep haar deuren weer open voor Gluren bij de Buren

Als gast hebben wij op 11-03-2018 de geweldige band  The Ol´Foxes die Ierse muziek op hun repertoire hebben,zij spelen met zoveel enthousiasme dat iedereen er een warm en blij gevoel aan over houdt! 
 

Contactadressen:


Leny Franssen: 
 leny.franssen@casema.nl
 033-4557270 

 Marianne van Houten
mosjevh@gmail.com
06-53626099                                                                          Postadres: Castellum 11, 3823 AA Amersfoort